'Ontgoochelde Hazard dropt vlak voor finale FA Cup transferbom bij Chelsea'

'Ontgoochelde Hazard dropt vlak voor finale FA Cup transferbom bij Chelsea'
Woensdag 16 mei 2018 - 07:40   I  

Chelsea speelt dit seizoen nog de finale van de FA Cup, maar een topseizoen werd het niet voor Hazard en Courtois. Dit weekend greep Chelsea bovendien definitief naast een ticket voor de Champions League en dat sloeg diepe wonden.

Zo vertelt Hazard aan Het Nieuwsblad dat hij altijd Champions League wenst te spelen. “Ik heb al vaak gezegd dat ik me goed voel bij Chelsea. Op dit moment concentreer ik me op de FA Cup en op het WK. Maar volgend seizoen spelen we geen Cham­pions League en ik heb altijd zin om de Champions League te spelen. Dat zou me aan het denken kunnen zetten.”

Nieuwe trainer

Het wordt ook afwachten wie de nieuwe trainer wordt van Chelsea. Conte zal meer dan waarschijnlijk afschied nemen van Chelsea, dus dan moet Hazard kijken of er volgend seizoen een toptrainer komt aanbellen of niet. Anders kan hij wellicht rekenen op het telefoontje van een andere toptrainer, Zinédine Zidane.

“Er is veel speculatie over onze coach”, zegt Hazard. “We zullen afwachten wat er gebeurt. Ik wil graag dat er goeie spelers bij komen. Niet omdat ik vind dat de huidige spelers slecht zijn, wel omdat ik vind dat je als ploeg moet groeien en altijd sterker moet worden.”

Poll: Moet Hazard vertrekken?

TAGS  I  Chelsea  I  Hazard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024