Onverwachte ster bij Rode Duivels: "Hij kan een WK-uitblinker worden"

Onverwachte ster bij Rode Duivels:
Donderdag 14 juni 2018 - 08:00   I  

Het WK in gaat vandaag van start met de openingswedstrijd tussen gastland Rusland en Saudi-Arabië. Komende maandag komen ook de Rode Duivels een eerste keer in actie. De Russen zul de eerste match van België zeker en vast volgen, want zij kijken nu al uit naar... Axel Witsel.

Witsel kwam in het verleden uit voor Zenit Sint-Petersburg, en maakte indruk in Rusland. Sergej Semak speelde destijds samen met Witsel en is momenteel trainer van Zenit. Hij gelooft dat zijn oude ploegmakker kan schitteren op het wereldkampioenschap.

WK-uitblinker

"Ik heb de laatste weken alle matchen van België bekeken. Wel, ik zie nog steeds dezelfde Axel, een speler die ik als één van de beste ploegmaats uit mijn carrière beschouw. Er zit géén afval in zijn spel. Wat mij betreft, kan hij een WK-uitblinker worden. Zelfs op zijn huidige positie", voorspelt Semak in Het Laatste Nieuws.

Ook Pavel Pogrebnyak, ex-spits van de nationale ploeg, gelooft in Witsel. "Witsel is geen Ronaldo of Messi, maar hij kan België wel ver brengen in het toernooi. Dan kun je ook hoog scoren in populariteitspolls."

Poll: Zal Witsel schitteren op het WK?

TAGS  I  Witsel  I  Rode Duivels  I  Semak  I  Pogrebnyak  I  Rusland  I  Zenit

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024