Ook Argentijnse nationale ploeg in een storm na beschuldigingen aanranding

Ook Argentijnse nationale ploeg in een storm na beschuldigingen aanranding
Zondag 10 juni 2018 - 17:30   I  

Het Wereldkampioenschap is nog niet eens begonnen of het ene schandaal volgt het andere al op. Bij de Rode Duivels en de Duitse nationale ploeg werden selecties ‘gelekt’, de Mexicaanse nationale ploeg bouwde een feestje met 30 prostituees en nu wordt de bondscoach van de Argentijnse nationale ploeg Jorge Sampaoli beschuldigt van aanranding.

In het radioprogramma Radio Miter komt aan het licht dat bondscoach Jorge Sampaoli heeft geprobeerd een vrouwelijke chefkok, die actief is voor de Argentijnse voetbalbond (AFA), te verkrachten. "De voetbalbond doet er alles aan om het verhaal in de doofpot te stoppen, maar iedereen die ik heb gesproken bevestigt dat dit is gebeurd", laat journalist Gabriel Anello weten.

"Dit is erg gevaarlijk voor de selectie van Argentinië en Sampaoli, ook omdat het een juridische zaak kan worden." Verder vertelt Anello dat de Argentijnse voetbalbond er alles aan doet zodat de vrouw geen aangifte doet. Zo zou de AFA zelfs al geld hebben aangeboden. Argentinië staat in rep en roer en de geruchten doen de ronde dat de bondscoach nog vlak voor het WK vervangen kan worden.

Poll: Denk jij dat de beschuldigingen waar zijn?

TAGS  I  Argentinie  I  Sampaoli  I  Messi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024