Op deze slinkse manier zet Leon Bailey heel Engeland in rep en roer

Op deze slinkse manier zet Leon Bailey heel Engeland in rep en roer
Woensdag 16 mei 2018 - 17:00   I  

Leon Bailey speelde een erg goed seizoen in Duitsland en bevestigde eigenlijk wat iedereen in Genk al wist, namelijk dat Bayer Leverkussen slechts een opstapje wordt naar een echte topclub. Bailey op een WK zien schitteren wordt dan weer moeilijker.

De kans dat we Jamaica ooit op een WK zien is namelijk bijzonder klein, maar Bailey kan ook kiezen voor de Engelse nationale ploeg. Dat liet hij eerder al vallen, want Bailey en diens vader liggen in de clinch met de Jamaicaanse voetbalbond. Die zouden slecht werk leveren en te weinig doen voor het Jamaicaanse voetbal.

Als dreigement liet de familie Bailey dus al weten dat ook Engeland een optie is en vandaag heeft de ex-speler van Racing Genk die optie nog wat kracht bijgezet. Hij plaatste net voor de bekendmaking van de Engelse selectie een foto op Instagram met "Humble lion" als onderschrift. Een verwijzing naar de Engelse nationale ploeg.

Geen selectie

Enkele Engelse voetbalfans dachten dan ook meteen dat de flankspeler geselecteerd zou zijn voor het WK, maar dat klopt dus niet. Bailey behoort niet tot de selectie van Southgate. Dat hij ooit wel deel zal uitmaken van de Engelse selectie kan niemand uitsluiten.

Poll: Kiest Bailey beter voor Engeland dan voor Jamaica?

TAGS  I  RC Genk  I  Bailey  I  Bayer Leverkussen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024