Opschudding: Van Loo gaat neer en tast naar het hart

Opschudding: Van Loo gaat neer en tast naar het hart
Vrijdag 11 mei 2018 - 21:26   I  

Al na zeven minuten ging Van Loo plots tegen de grasmat en greep het naar de hartstreek. Anthony Van Loo kreeg in 2009 al eens een harstilstand en heel het Guldensporenstadion schrikte dan ook op. Van Loo werd snel vervangen maar gelukkig kon hij zelf van de grasmat lopen.

Het is niet de eerste keer dat de 29-jarige verdediger zomaar neervalt. Van Loo heeft een ingeplante defibrilator om zijn hartritmestoornissen onder controle te houden. De West-Vlaming speelt zo al bijna zijn hele carrière voetbal op topniveau. In een wedstrijd met zijn ex-club Roeselare tegen Antwerp viel hij enkele jaren geleden een eerste keer neer op het veld, ook toen redde de defibrilator hem. Van Loo bleef in de wedstrijd tegen Moeskroen met de handen op de borst liggen. Nadien begeleidden enkele verzorgers hem naar de kleedkamer. De situatie zou gelukkig niet al te ernstig zijn, zo meldt HLN.
 
Ondertussen komt KV Kortkrijk met een update via twitter dat alles in orde zou zijn met Van Loo. Hopen op een spoedig herstel.

TAGS  I  Van Loo  I  Kortrijk  I  Moeskroen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024