Opvallend: 'Wout Faes kan bij Belgische topclub tekenen'

Opvallend: 'Wout Faes kan bij Belgische topclub tekenen'
Woensdag 13 maart 2019 - 22:02   I   door Redactie

Wout Faes (20) speelt sinds het begin van het seizoen bij KV Oostende en daar groeide de verdediger onmiddellijk uit tot een vaste waarde. Hoewel het op zijn leeftijd belangrijk is om veel aan spelen toe te komen is het niet ondenkbaar dat Faes in het tussenseizoen alweer andere oorden opzoekt.

Volgens Het Nieuwsblad lijkt Faes Oostende in de zomer in te ruilen voor een grotere ploeg. "De meest verrassende vertrekker kan misschien wel Wout Faes (20) worden. Die werd vorig jaar overgenomen van Anderlecht en was een van de weinige transfers die bewees wat hij in zijn mars heeft", schrijft de krant.

Het heeft niet veel gescheeld of Faes was twee maanden geleden alweer vertrokken. "In januari werd de Belgische belofte al gevolgd door Dynamo Kiev, maar dat zag hij niet zitten", verduidelijkt Het Nieuwsblad. Toch bestaat er volgens de krant weinig twijfel over dat Faes straks wél andere oorden zal opzoeken. "Als er straks echter een stevig bod komt uit pakweg Nederland, waarin zowel Faes als KVO zich kunnen vinden, is een vertrek niet uitgesloten."

Naar concurrent van Anderlecht?

Ook enkele niet nader genoemde Belgische topclubs zouden Faes alvast in de gaten houden. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Anderlecht, maar kon er niet doorbreken. Wie weet speelt Faes straks bij een concurrent van zijn oude liefde.

Poll: Is Faes goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024