'Origi zadelt Liverpool nu met groot probleem op, exit enige oplossing?'

'Origi zadelt Liverpool nu met groot probleem op, exit enige oplossing?'
Vrijdag 10 augustus 2018 - 10:40   I  

Divock Origi raakte voor het einde van de transfermarkt in Engeland niet weg. Op zich betekent dat niet dat de speler voor de rest van het seizoen bij Liverpool zal blijven. Er is natuurlijk nog de mercato in de winter en bovendien is ook een uitleenbeurt nog steeds een optie.

Al zadelt Origi Liverpool nu met een probleem op. Het contract van de jonge Belg loopt eind dit seizoen af en als de Reds nog iets willen verdienen aan de aanvaller, dan zullen ze een oplossing moeten zoeken. Als hij einde contract is zullen heel wat ploegen aan zijn mouw komen trekken, maar dan blijft Liverpool achter met lege handen.

Er liggen momenteel dus drie scenario's op tafel. In het eerste geval blijft Origi gewoon bij Liverpool, speelt hij zich in de kijker en dwingt hij op die manier een contractverlenging af. Dan moet hij wel speelminuten kunnen pikken van het dodelijke trio voorin Mané-Salah-Firminho. Geen sinecure dus.

Toch vertrekken dan?

Dan blijft er nog een uitleenbeurt (eventueel met vaste aankoopoptie) over of een definitieve transfer in de winter. Fenerbahce blijft volgens La DH erg veel interesse tonen in de Belg. Turkije zou dus een oplossing kunnen zijn. Het grootste probleem is vooral dat het momenteel niet echt duidelijk is wat de plannen van Liverpool met Origi zijn.

Poll: Moet hij vertrekken of vol zijn kans gaan bij Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Fenerbahce

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024