Peter Vandenbempt doet schokkende onthulling over Mogi Bayat

Peter Vandenbempt doet schokkende onthulling over Mogi Bayat
Woensdag 10 oktober 2018 - 13:16   I   door Redactie

Peter Vandenbempt geeft meer toelichting bij Mogi Bayat, de spelersmakelaar waar het hele gerechtelijke onderzoek in het Belgische voetbal om draait. Volgens Vandenbempt zou Bayat mensen zelfs bedreigd hebben.

"Het gejuich in het Belgisch voetbal is oorverdovend luid. De concurrenten van Bayat zijn blij da hij is opgepakt", aldus Vandenbempt bij VRT. "Hij helpt clubs af van spelers waar ze af van willen geraken. Het is iemand die zich ook altijd tussen de transfers mengt, tot grote onvrede van concurrenten."

"Hij deinst er echter niet voor terug om mensen zelfs fysiek te bedreigen als hij tijdens onderhandelingen zijn zin niet krijgt. Dat hoor je heel vaak", onthult Vandenbempt. "Hij krijgt heel veel zaken geregeld. Hij slaagde er bijvoorbeeld in om Oulare voor 8 miljoen euro te verkopen aan Watford, terwijl die onhandelbaar was geworden bij Club Brugge. Daardoor werkte hij zich toch weer in de gunst van Club."

 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024