Peter Vandenbempt over sterkhouder Anderlecht: "Het gaat steil bergaf met hem"

Peter Vandenbempt over sterkhouder Anderlecht:
Woensdag 17 mei 2017 - 21:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is niet mals voor Lukasz Teodorczyk. De aanvaller stak zijn middenvinger op en scoren doet hij al een tijd niet meer.

"Doelpunten mogen we nu al even niet meer verwachten van de topschutter van Anderlecht. Dat overkomt de beste spitsen ter wereld, tot en met de wedstrijd tegen Charleroi bleef Lukasz Teodorczyk wegen en werken, was hij aanspeelbaar en belangrijk in het spel van Anderlecht. Sinds AA Gent gaat het steil bergaf, blijkbaar ook met zijn humeur", aldus Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"Want geen goals, oké, maar een minimum aan manieren, mogen we dat nog vragen van een professionele voetbalspeler die ambassadeur is van het fiere instituut Anderlecht dat klasse en stijl altijd heeft gekoesterd?"

"Doelpunten waren maandenlang het handelsmerk van Teodorczyk, keer op keer de broodnodige levenslijn voor Anderlecht en voor coach Weiler, maar nu is zijn nieuwe handelsmerk dus de middenvinger. Niet een keer in een ongelukkige reactie, maar altijd en overal en naar iedereen."

TAGS  I  anderlecht  I   vandenbempt  I   teodorczyk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024