Peter Vandenbempt zwaar onder de indruk van Club Brugge-speler

Peter Vandenbempt zwaar onder de indruk van Club Brugge-speler
Woensdag 01 maart 2017 - 08:15   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is erg onder de indruk van Club Brugge en bij uitbreiding van Hans Vanaken. Die heeft zijn beste vorm net op tijd te pakken, kort voor de play-offs.

"Michel Preud’homme had het na het verlies in Lokeren nog niet luidop durven zeggen (wel psychologisch slim in zijn oor gefluisterd), maar de coach had daar al gezien dat de allerbeste Hans Vanaken eraan komt. Op het knollenveld van Westerlo bleef hij voetballende oplossingen zoeken en sleurde hij Club Brugge er zelf door, tegen Zulte Waregem dirigeerde hij met de flair en de klasse van een ervaren orkestmeester", aldus Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"De tegenstand was natuurlijk heel zwak, maar Vanaken was overal (aanspeelbaar) voor de korte kaats, de dribbel, de slimme bal binnendoor of de lange in de rug van de defensie. En zelf ook een paar keer aan het kanon. Een totaalprestatie van de Limburger."

"En van Club Brugge dat zonder veel energie op kruissnelheid richting play-off 1 bolt, met een elftal helemaal in balans, op elke situatie voorbereid, met veel tactische flexibiliteit en Ruud Vormer als ontdekking op de rechtsback: een fenomeen toch, de Nederlander, de vleesgeworden polyvalentie."

TAGS  I  club brugge  I   vanaken

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024