Pfaff geeft Courtois gouden raad: "Chelsea is mooi, maar ga naar die club!"

Pfaff geeft Courtois gouden raad:
Maandag 09 juli 2018 - 11:04   I  

Thibaut Courtois is goed op weg om straks Doelman van het Toernooi te worden in Rusland. Het sluitstuk van Chelsea en de Rode Duivels is aan een beresterk wereldkampioenschap bezig, en dat is ook Jean-Marie Pfaff opgevallen.

De gewezen keeper van onze nationale ploeg heeft niets dan lof voor Courtois. "Thibaut doet het goed, hij doet zijn job", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Ik heb dat ook gezegd aan de bondstop, toen ik mee met hen op de terugweg was na de wedstrijd tegen Brazilië. Met die geweldige redding op Neymar heeft hij mee voor de zege gezorgd."

Courtois wordt al maanden aan een stuk in verband gebracht met een terugkeer naar Spanje, waar Real Madrid hem graag zou hebben. "Als hij de kans krijgt, moet hij gaan", geeft Pfaff raad.

"Thibaut moet niet twijfelen"

"Het is toch een eer om voor de beste ploegen ter wereld te kunnen spelen, zoals ik zelf bij Bayern München deed? Chelsea is een mooie club, maar als Real komt... Thibaut moet niet twijfelen en zijn eigen weg gaan. Dat deed ik destijds te laat", besluit Pfaff.

Poll: Moet Courtois naar Real Madrid gaan?

TAGS  I  Pfaff  I  Courtois  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024