Plots slecht nieuws voor Antwerp en Club Brugge: ‘Toptransfer valt in het water’

Plots slecht nieuws voor Antwerp en Club Brugge: ‘Toptransfer valt in het water’
Maandag 15 augustus 2022 - 19:00   I   door Redactie

De Belgische competitie is goed vier speeldagen ver. Antwerp kan een perfect rapport voorleggen. Club Brugge kan dan weer met opgeheven hoofd richting de toekomst kijken, ze wonnen namelijk tegen Oud-Heverlee Leuven.

Toch hadden beide teams nog een concreet transferdoel voor ogen: Wilfried Gnonto. Gnonto is een 18-jarige spits uit Italië die als enorm groot talent gezien wordt. Naast de twee Belgische teams leek Feyenoord de beste papieren voor te kunnen leggen om de spits aan te trekken.

Volgens Gianluca Di Marzio — een Italiaanse transferexpert — zou het Engelse Leeds dicht bij een akkoord staan. De Engelse cultclub greep eerder al naast Charles De Ketelaere, die een overstap naar de degradatiekandidaat niet zag zitten.

Gnonto komt momenteel uit voor het Zwitserse FC Zürich. FC Zürich wist vorig seizoen de Zwitserse competitie als kampioen af te sluiten. Toch wil de spits graag vertrekken naar een team met hogere ambities. Daarvoor lijkt hij nu dus opweg naar Engeland.

De Transfersom

Volgens Di Marzio zou Leeds FC een bod hebben uitgebracht van 4 à 5 miljoen euro. Dat is een pak minder dan wat Zürich een aantal weken geleden vroeg: 8 miljoen euro. Of de deal zal doorgaan valt nog af te wachten. Maar zo niet, dan lijkt de kans niet klein dat Club of Antwerp zijn slag toch zal probeeren slaan.

Poll: Denk jij dat Antwerp of Club Gnonto nog zal kunnen overtuigen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022