Praet op een zucht van toptransfer: “Had 3 jaar geleden al kunnen komen”

Praet op een zucht van toptransfer: “Had 3 jaar geleden al kunnen komen”
Zaterdag 09 juni 2018 - 20:45   I  

Dennis Praet is hot op de transfermarkt. De Rode Duivel kende afgelopen seizoen een sterke periode met zijn club Sampdoria en kan rekenen op heel wat interesse van enkele topclubs. Eerder lag Juventus in polepositie maar nu ziet het er naar uit dat Napoli de nieuwe club van Praet zal worden.

Marek Hamsik staat op het punt om te vertrekken en nieuwbakken coach Carlo Ancelotti ziet in Dennis Praet dé ideale vervanger. De middenvelder zou zelf ook al bij landgenoot Dries Mertens geïnformeerd hebben over zijn rol binnen de ploeg. Nu meldt Sampnews24 dat Praet op een zucht staat van een transfer naar Napoli.

Sterker nog, Dennis Praet had drie jaar geleden al bij de club uit Napels kunnen tekenen. “Hij (Praet nvdr.) en Dries Mertens zijn goede vrienden, ze hebben ongeveer hetzelfde pad gevolgd. Drie jaar geleden heb ik al geprobeerd om Praet naar Napels te halen, maar uiteindelijk kwam van een transfer niets in huis”, laat voormalig bemiddelaar van Napoli Ivan Reggiani weten tegenover Radio Kiss Kiss.

Polyvalente middenvelder

“Nu wilt Napoli hem weer halen. Praet is een polyvalente complete middenvelder, zeker veelzijdiger dan Hamsik”, besluit Reggiani. Het ziet er dus naar uit dat Dries Mertens en Dennis Praet in de nabije toekomst in hetzelfde team zullen spelen. Dan mag Mertens uiteraard niet vertrekken. De toekomst van de aanvaller is onzeker na het vertrek van coach Maurizio Sarri, waar de Rode Duivel een goede band mee had.

Poll: Is Napoli een goede club voor Praet?

TAGS  I  Praet  I  Mertens  I  Rode Duivel  I  Napoli  I  Sampdoria  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024