Preud'homme heeft genoeg gezien bij Standard: "Gaan we zeer snel doen"

Preud'homme heeft genoeg gezien bij Standard:
Maandag 09 juli 2018 - 08:00   I  

Standard sloot het voorbije seizoen af met een eindzege in het bekertoernooi én een tweede plaats in de Jupiler Pro League. Na de kost van Michel Preud'homme hopen ze in Luik nog wat beter te kunnen doen tijdens de volgende jaargang.

De voorbije weken leerde MPH zijn spelers beter kennen en ondertussen heeft hij al een goed zich op hoe zijn kern er precies moet uitzien. "We bereiden een seizoen voor, geen oefenmatch. Natuurlijk wil je winnen en goed spelen, maar het is goed dat de spelers beseffen dat er nog werk is. De saus pakt nog niet", vertelt Preud'homme in Het Nieuwsblad.

"Onze voorbereiding is complex", gaat de coach van De Rouches verder. "Internationals die later aankwamen of door het WK nog moeten aansluiten, transfers die wat tijd vragen."

Knopen doorhakken

"Ik wou zo veel mogelijk spelers aan het werk zien. Om te zien wat we hebben, maar ook wat er ontbreekt. Daar krijg ik nu een duidelijk beeld van. We gaan zeer snel beginnen met knopen doorhakken over onze kern", besluit Preud'homme. Hij is dus van plan om snel enkele spelers door te sturen.

Poll: Is Standard een titelfavoriet?

TAGS  I  Preud'homme  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024