Preud'homme komt met mooi verhaal over Timmy Simons na klinkende zege

Preud'homme komt met mooi verhaal over Timmy Simons na klinkende zege
Zondag 07 oktober 2018 - 20:25   I  

Preud'homme heeft Sclessin nog eens laten dansen vanavond. Uitgerekend tegen zijn ex-ploeg Club Brugge speelde zijn huidige ploeg hun beste wedstrijd van het seizoen.

Preud'homme was dan ook heel blij met de prestatie van zijn spelers. “Deze wedstrijd wil ik zien. Als je het moeilijk hebt dan staat je organisatie er. Aan de bal was er bij ons altijd iets te beleven. Dit is onze referentiewedstrijd. De jongens hebben het kunnen brengen gedurende 90 minuten nu. Ik wil dit nu elke keer zien. Niet telkens op dit niveau, maar dit brengen op 90 percent is vaak al genoeg. We moeten dit ook op verplaatsing kunnen brengen nu.”

Hij wil ook dat alle spelers individueel nog stappen zetten. Iedereen kan nog beter worden volgens hem en dat bewees hij met een mooie anekdote over Timmy Simons. “Ik heb een mooie ervaring met Timmy Simons. We werkten op sommige zaken. Hij was 39 en hij bleef maar bijleren. Dan kwam hij bij mij en vertelde me wat hij nog had bijgeleerd. Elke speler kan individueel bijleren. Ik kan Carcela bijvoorbeeld niet leren dribbelen, maar ik kan hem wel iets bijleren over zijn positie.”

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024