'Preud'homme werkt stevig door en wil deze 4 transfers afronden deze week'

'Preud'homme werkt stevig door en wil deze 4 transfers afronden deze week'
Maandag 11 juni 2018 - 09:30   I  

Nog een weekje en dan begint Standard aan het nieuwe seizoen. De spelers mogen dan meteen kennismaken met de nieuwe coach, Michel Preud'homme. Het huiswerk van Standard is nog niet af en daarom wil de nieuwe coach deze week nog een pak dossiers afronden.

Zo zijn er twee dossiers die nog op zijn bureau liggen omtrent doelmannen. Erce Kardesler (24) moet de nieuwe Turkse doelman worden van Standard. Standard zou zich volgens La DH in de laatste onderhandelingsfase bevinden.

Dat kan betekenen dat Guillermo Ochoa Luik zal verlaten. Volgens Mexicaanse media zou zijn makelaar enkele Europese pistes afschuimen in de hoop nog voor het WK een nieuwe club te vinden. Dat betekent dus ook dat Ochoa deze week al geen Standard-speler zou zijn.

Nog twee inkomende transfers

Dan wil Standard ook nog graag twee inkomende transfers afronden deze week. Volgens zijn entourage zou Samuel Bastien (ex-Anderlecht) op het punt staan om een contract te tekenen in Luik. Ook Zakaria Bakkali lijkt op weg naar Sclessin. Hij zou al contact hebben gehad met Bruno Venanzi en een akkoord zou deze week nog gevonden kunnen worden.

Poll: Is dit Standard een titelkandidaat?

TAGS  I  Standard  I  Bakkali  I  Bastien  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024