Problemen bij Club Brugge: "Ook na drie jaar lukt dat Michel Preud'homme niet, dat is frappant"

Problemen bij Club Brugge:
Maandag 06 maart 2017 - 12:15   I  

Club Brugge verloor afgelopen weekend met 2-1 van RC Genk. Door het verlies van Anderlecht staat Club nog steeds aan de leiding, al valt er wel op dat Club vaak in de problemen komt buitenshuis.

"Neen. Anderlecht voetbalde goed op het veld van Mechelen, maar kende wat pech en verliest pas voor het eerst in veertien competitiewedstrijden. Dat is verre van een drama", stelt Jacques Sys in Sport/Voetbalmagazine. "Bij Club Brugge is het dat evenmin, al is er de vaststelling dat ze buitenshuis vaak te zwak voor de dag komen. Dat ze op verplaatsing niet meer scoren dan Westerlo zegt genoeg. Dat ligt dan vooral aan mentaliteit, een nageltje waarop Michel Preud'homme telkens weer moet kloppen." 

"Het is verbijsterend dat goedbetaalde profs zich niet meer uit eigen beweging kunnen opladen voor zulke uitmatchen. Ook na drie jaar krijgt Preud'homme daar geen constante in. Dat is frappant. Maar je ziet het bij wel meer ploegen. Toch blijven Club en Anderlecht de uitgesproken titelkandidaten. De kloof met de rest is volgens mij te groot om nog te overbruggen. Bovendien krijgen ze voor aanvang van PO1 nog twee weken rust om zich volledig klaar te stomen richting titelstrijd."

TAGS  I  club brugge  I   michel preud'homme

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024