‘PSG droomt van beste voorlinie ter wereld en gaat voor deze topspeler’

‘PSG droomt van beste voorlinie ter wereld en gaat voor deze topspeler’
Zondag 10 juni 2018 - 12:42   I  

Paris Saint-Germain is en blijft een uiterst ambitieuze club. De Parijse gigant kroonde zich de voorbije seizoenen meermaals tot kampioen in de Franse Ligue 1, maar voorzitter Nasser Al-Khelaifi droomt van een eindzege in de Champions League. Dat moet volgend seizoen hét doel van Neymar en co zijn.

Om tijdens de volgende campagne in het kampioenenbal eindelijk écht mee te dingen naar de oppergaai, wil PSG voor de zoveelste keer de geldbuidel opentrekken. Vorige zomer maakten Neymar en Kylian Mbappé de overstap naar het Parc des Princes, maar nu hoopt PSG nog een ster in te lijven.

Verschillende Franse en Italiaanse media melden dat PSG zijn zinnen gezet heeft op Paulo Dybala (24). De Argentijnse aanvaller is al enkele jaren één van de dragende krachten bij Juventus, maar staat nu mogelijk voor een transfer naar een andere Europese grootmacht.

PSG... of Real Madrid?

In de zomer van 2015 legde Juventus nog 34 miljoen euro op tafel om Dybala weg te plukken bij Palermo. De Oude Dame hoopt dat Dybala nergens heen gaat, maar beseft dat een verkoop van zijn sterspeler mogelijk onafwendbaar wordt. Áls de aanvaller straks vertrekt, hoopt Juventus dat het tot een opbod komt tussen PSG en Real Madrid.

Bij PSG zien ze in Dybala een uitstekende opvolger voor Edinson Cavani (31), die niet meteen de beste vriend van Neymar is. De Fransen zijn overtuigd van de kwaliteiten van de Juventus aanvaller en schrikken er – zoals iedereen ondertussen wel weet – niet voor terug om met monsterbedragen te goochelen.

Poll: Denk jij dat PSG Dybala kan vastleggen?

TAGS  I  Dybala  I  Juventus  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024