Racing Genk laat in één klap twee spelers vertrekken

Racing Genk laat in één klap twee spelers vertrekken
Vrijdag 13 juli 2018 - 12:00   I  

Racing Genk heeft de voorbije seizoenen miljoenen verdiend aan de verkoop van jonge talenten. Denk maar aan Milinkovic-Savic of Leon Bailey, die beiden voor een pak geld naar het buitenland vertrokken. Ook op de eigen jeugdspelers zijn de Genkies erg trots.

Toch is het voor sommige van die talenten nog iets te vroeg om al door te breken bij het eerste elftal en daarom krijgen enkele jonge jongens nu de kans om ervaring op te doen in andere Belgische clubs. Het gaat om uitleenbeurten, dus we zien de jonge talenten normaal nog terug in de komende seizoenen.

"KRC Genk bereikte een overeenkomst met Westerlo over de uitgaande transfer van Christophe Janssens. Christophe was sinds 2015 bij KRC Genk. Na een uitleenbeurt aan MVV afgelopen seizoen zet hij nu de stap naar Westerlo. Doelman Gaëtan Coucke start aan een uitleenbeurt van één seizoen bij Lommel SK. De 19-jarige Coucke was 8 jaar toen hij startte bij de Genkse jeugdacademie. De afgelopen twee jaar ontwikkelde hij zich zeer goed als derde doelman bij de A-kern." Dat lieten de Limburgers zelf weten via de website.

Poll: Breken deze jongens nog door in Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Janssens  I  Coucke

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024