'Racing Genk troeft Anderlecht en Club af en stelt nieuwe aanwinst voor'

'Racing Genk troeft Anderlecht en Club af en stelt nieuwe aanwinst voor'
Maandag 11 juni 2018 - 06:50   I  

Racing Genk probeert al enkele seizoenen om haar voet naast die van de échte Belgische topclubs te zetten. De Limburgers brengen vaak heerlijk voetbal op de mat en heeft ook heel wat toptalenten rondlopen, maar de prijzen blijven voorlopig nog even uit. Daar wil Racing Genk zo snel mogelijk verandering in brengen.

De Limburgers zullen zich dan ook versterken in de hoop volgend seizoen een nieuwe beker in de prijzenkast te kunnen zetten. Racing Genk probeert zo al even om de pijlsnelle Ghanees ­Joseph Paintsil te strikken. De concurrentie voor de 20-jarige flankspeler is groot, maar volgens Het Nieuwsblad is de transfer zo goed als rond. Racing Genk zou de speler vandaag zelfs al voorstellen.

"Ondanks de loodzware concurrentie van onder meer het Zwitserse FC Basel, het Duitse Keulen en - iets dichter bij huis - Anderlecht heeft Racing Genk de 20-jarige Ghanees ­Joseph Paintsil weten strikken. Paintsil werd afgelopen weekend al in Genk gespot aan de Luminus Arena en mogelijk maken de Limburgers de transfer van de pijlsnelle flank­aanvaller vandaag al bekend." Dat valt te lezen in Het Nieuwsblad.

Poll: Kan Racing Genk volgend seizoen een prijs pakken?

TAGS  I  RC Genk  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Paintsil

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024