Ramp dreigt voor Anderlecht met Teodorczyk

Ramp dreigt voor Anderlecht met Teodorczyk
Dinsdag 14 maart 2017 - 07:15   I   door Redactie

Anderlecht heeft mogelijk een serieus probleem met Lukasz Teodorczyk. Wie dacht dat de optie lichten in zijn huurcontract een formaliteit zou worden, komt bedrogen uit.

Anderlecht kan de optie lichten voor een vastgelegde som van 4,7 miljoen euro. Uiteraard wil paars-wit dat doen, want er zijn clubs in zowat alle Europese topcompetities geïnteresseerd. Anderlecht zal hem dus sowieso met een pak winst doorverkopen. Hij zou nu al tussen de 15 en 20 miljoen euro waard zijn.

Alleen heeft men intussen spijt bij Dynamo Kiev en zouden de Oekraïners hem uiteraard liever zelf verkopen aan een andere topclub. Zo zou men veel meer geld kunnen ontvangen. Daarnaast lijkt ook Teodorczyk niet zo hevig meer om bij Anderlecht te blijven. Laat dat nu net het grootste probleem zijn: paars-wit moet tot een persoonlijk akkoord zien te komen met Teodorczyk alvorens de huuroptie kan gelicht worden.

Daar spreekt zijn zaakwaarnemer plots dreigende taal over in Het Nieuwsblad. “Die aankoopoptie?”, reageert Marcin Kubacki. “Het is nog niet eens zeker dat Anderlecht met Teo tot een akkoord komt over zijn contractduur en salaris. Lukasz moet ook aan zijn toekomst denken."

"Dynamo Kiev hoopt zelfs een beetje dat het akkoord met Anderlecht afspringt, want dan kunnen zij hem verkopen. Dat is hun enige kans om nog geld te verdienen aan Teodorczyk. Ach, we zien wel. Spelen voor Kiev zal hij nooit meer doen, want de coach heeft hem daar nooit echt gesteund.”

TAGS  I  anderlecht  I   teodorczyk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024