'Rampscenario dreigt: Anderlecht versterkt zich in januari niet meer'

'Rampscenario dreigt: Anderlecht versterkt zich in januari niet meer'
Vrijdag 12 januari 2018 - 21:45   I  

Anderlecht moet na de winterstop achtervolgen op Club Brugge. Leko heeft Club Brugge na een moeilijke periode op de rails gekregen en alles loopt dan ook op wieltjes voor de fiere leider. Anderlecht daarentegen heeft nog wat werk voor de boeg.

De komst van Vanhaezebrouck heeft tot nu toe nog niet echt het gewenste effect gehad. Anderlecht wisselde goede momenten af met slechte en verloor ook punten die het eigenlijk niet had mogen verliezen (zoals thuis tegen Charleroi). Het zag Club zo nog verder weglopen.

De conclusie op het einde van de heenronde was dan ook duidelijk: Anderlecht heeft te weinig kwaliteit. De transferperiode nu moest daar dan ook verandering inbrengen en de overname van Marc Coucke leek het tij helemaal te gaan keren. Het werd echter een vergiftigd geschenk.

Anderlecht kan amper transfers doen en mag al helemaal niet te kwistig zijn met geld. In het hedendaagse voetbal betekent dat ook meteen dat er geen kwaliteit kan gehaald worden. Dat ondervindt nu ook Herman Van Holsbeeck, die ondanks heel wat creatieve ideeën toch nog steeds niet kan pronken met de gehoopte namen.

Terwijl alle Belgische ploegen stilaan hun huiswerk al hebben afgewerkt moet Anderlecht er nog vol tegen aan. Hoe langer het duurt op hoe meer geluk Anderlecht moet hopen, maar het rampscenario dreigt wel stilaan. Wat als Anderlecht zich toch niet meer kan versterken in januari en het met deze kern moet doen? Denkt u dat Anderlecht met deze kern Club Brugge het vuur aan de schenen kan leggen? En wat moet er volgens u nog bij? Laat het ons zeker weten onder het artikel.

Poll: Kan Anderlecht met deze kern een gooi doen naar de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024