Ranieri reageert erg emotioneel op ontslag: "Gestorven"

Ranieri reageert erg emotioneel op ontslag:
Vrijdag 24 februari 2017 - 19:45   I   door Redactie

Claudio Ranieri heeft middels een statement gereageerd op zijn ontslag bij Leicester City. Vorig seizoen leidde de Italiaan de club nog naar een erg verrassende titel in de Premier League. Dit jaar vecht de club tegen de degradatie en daarom werd de Italiaan ontslagen.

Het nieuws sloeg in heen Engeland in als een bom. "Gisteren is mijn droom gestorven", opent de Italiaan. "Na de euforie van het afgelopen seizoen, en nadat we werden gekroond tot landskampioen, droomde ik er alleen maar van om voor altijd bij Leicester te blijven. Dit is de club waarvan ik houd."

"Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik wil mijn vrouw Rosanna en mijn hele gezin bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende mijn tijd bij Leicester. Bovenal wil ik Leicester bedanken."

"Ik bedank ook alle journalisten en media die verslag deden van het grootste verhaal in het voetbal. Vanuit de grond van mijn hart bedank ik de club, de spelers, de staf en iedereen die deel uitmaakte van onze prestaties. Vooral de supporters. Vanaf dag één sloten jullie mij in jullie hart. Jullie hielden van me en ik houd van jullie."

"Niemand kan ons ooit afpakken wat we hebben bereikt", vervolgt Ranieri. "Ik hoop dat jullie er iedere dag nog om glimlachen als jullie eraan terugdenken. Dat doe ik wel. Het was een prachtige, gelukkige tijd die ik nooit zal vergeten. Het was een genot en een eer om samen met jullie een kampioen te zijn."

TAGS  I  ranieri  I   chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024