‘RC Genk zit niet stil en hengelt vervanger Colley binnen’

‘RC Genk zit niet stil en hengelt vervanger Colley binnen’
Dinsdag 12 juni 2018 - 17:30   I  

RC Genk haalde eerder ook al Joseph Paintsil binnen van Ferencvaros (al krijgt die transfer waarschijnlijk nog een staartje) en lijkt nu ook de vervanger voor de vertrokken Omar Colley in te lijven. De Portugees Nuno Tomas moet de nieuwe verdediger in de Luminus Arena worden.

De 22-jarige linksvoetige centrale verdediger speelt momenteel nog bij het Portugese FC Belenenses. Nuno Tomas is een 1m84 grote Portugees die afgelopen seizoen 27 competitiewedstrijden voor de Portugese club speelde en daarin drie keer kon scoren.

Nuno Miguel Adro Tomas heeft nog een contract tot 2021 bij Belenenses en moet ongeveer 1,25 miljoen euro kosten. Afgelopen seizoen eindigde de 22-jarige verdediger op een 12e plaats in de Portugese eerste klasse. RC Genk zou in de Portugees dé ideale vervanger zien van de vertrokken Colley, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Colley

RC Genk heeft heel wat miljoenen te besteden want de transfer van Omar Colley naar het Italiaanse Sampdoria zou een flinke duit hebben opgebracht. Naar verluidt is er een slordige 7,5 miljoen euro met de transfer gemoeid. Daarbovenop ziet RC Genk ook nog eens tegen 2 miljoen euro aan bonussen aan.

Poll: Denk jij dat dit een goede vervanger is voor Colley?

TAGS  I  RC Genk  I  Colley  I  Tomas  I  shw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024