Real-coach Lopetegui schept meteen duidelijkheid over toekomst Ronaldo

Real-coach Lopetegui schept meteen duidelijkheid over toekomst Ronaldo
Donderdag 14 juni 2018 - 21:30   I  

Dat Julen Lopetegui volgend seizoen bij Real Madrid aan de slag gaat, zorgde in Spanje voor héél wat ophef. De ervaren trainer werd zelfs ontheven uit zijn functie als bondscoach van de nationale ploeg, en dat daags voor de start van het WK in Rusland. Eén positief iets is wel dat Lopetegui nu al aan zijn nieuwe opdracht kan beginnen.

De kersverse trainer van Real Madrid moet een ploeg kunnen vormer die het Barcelona moeilijk zal maken voor de titel. Real won de Champions League dan wel afgelopen seizoen, maar in de Primera Division liep het minder vlot voor de Madrilenen.

Lopetegui zou het volgens de geruchten wel zonder sterspeler Cristiano Ronaldo moeten doen volgend seizoen. De Portugees zou de deur achter zich dicht trekken in de Spaanse hoofdstad en die geruchten worden wekelijks hardnekkiger.

"Hij hoort in Madrid"

De nieuwe trainer van Real is bij zijn voorstelling vandaag duidelijk. Hij wil dat Ronaldo in Madrid blijft, want dat is waar hij thuishoort. "Ronaldo is de speler die ik aan mijn zijde wil hebben. De beste speler ter wereld moet bij Real Madrid spelen", aldus Lopetegui volgens Sporza.

Poll: Blijft Ronaldo ook?

TAGS  I  Real Madrid  I  Lopetegui;Ronaldo

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024