Real maakt keuze tussen Courtois en Navas: 'Hij wordt eerste doelman'

Real maakt keuze tussen Courtois en Navas: 'Hij wordt eerste doelman'
Vrijdag 07 december 2018 - 14:36   I  

Thibaut Courtois speelt sinds het begin van dit seizoen bij Real Madrid, maar veel plezier beleefde onze landgenoot vooralsnog niet aan zijn droomtransfer. De resultaten vallen dik tegen en bovendien lag Courtois ook al enkele keren onder vuur.

Onder de inmiddels ontslagen Julen Lopetegui was Courtois allesbehalve zeker van een basisplaats. In de Champions League begon de Rode Duivel steevast op de bank, terwijl Keylor Navas de voorkeur kreeg. Lopetegui wilde geen definitieve keuze maken, maar de kaarten liggen anders sinds Santiago Solari het roer overnam.

Onder Solari speelt Courtois zowel in de competitie als in de Champions League. In de beker mocht Navas opdraven, maar het is duidelijk: Courtois is de onbetwiste nummer één van Solari.

Navas weg, Lunin terug

Dat blijkt uit informatie die Don Balon nu naar buiten brengt. Het Spaanse medium meldt dat het Real Madrid-bestuur van plan is om Navas in januari te verkopen. Courtois heeft de strijd gewonnen van zijn Costa Ricaanse concurrent en vanaf januari zou de 19-jarige Andriy Lunin - nu uitgeleend - zijn doublure worden.

Poll: Wie is de beste doelman?

TAGS  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024