‘Real Madrid accepteert vertrek Ronaldo en plakt dit bedrag op zijn hoofd’

‘Real Madrid accepteert vertrek Ronaldo en plakt dit bedrag op zijn hoofd’
Vrijdag 08 juni 2018 - 13:00   I  

Het ziet er dus echt naar uit dat Cristiano Ronaldo binnenkort Real Madrid gaat verlaten. De Portugese superster was jarenlang het boegbeeld van de Spaanse grootmacht maar heeft te kennen gegeven te willen vertrekken. Real Madrid zou dit nu ook geaccepteerd hebben en plakt een enorm prijskaartje op het hoofd van de 33-jarige Ronaldo.

Volgens het Spaanse Marca is Cristiano Ronaldo vooral teleurgesteld over de contractperikelen binnen de club. Zijn entourage onderhandelde de afgelopen dagen over een verbeterd contract waarbij het salaris tot 21 miljoen euro zou stijgen. Ronaldo voelt zich ondergewaardeerd in de Spaanse hoofdstad en aast op een vertrek.

El Mundo komt met het nieuws dat Real Madrid open staat voor een vertrek voor Ronaldo maar alleen als er zéér aantrekkelijke aanbiedingen binnenstromen. Los Blancos zou minimum 200 miljoen euro eisen voor de Portugese wereldster. CR7 ligt nog tot 2021 vast bij Real Madrid en heeft een vertrekclausule van 1 miljard euro. Ronaldo werd al vaker met een transfer in verband gebracht maar verschillende Spaanse media melden dat een vertrek dichterbij is dan ooit.

Welke clubs?

Verschillende clubs liggen uiteraard op de loer. In het verleden werd Ronaldo al in verband gebracht met clubs uit de VS en China maar de Portugees lijkt nog niet klaar om een stapje achteruit te doen. Ex-club Manchester United is een serieuze optie maar ook het Franse Paris Saint-Germain wil maar al te graag Ronaldo overnemen. Neymar kan dan weer de omgekeerde weg bewandelen.

Poll: Is Cristiano Ronaldo dit bedrag waard?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Manchester United  I  PSG

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024