'Real Madrid-bestuur verstuurt onverwacht signaal naar Courtois'

'Real Madrid-bestuur verstuurt onverwacht signaal naar Courtois'
Zaterdag 10 november 2018 - 13:04   I  

Thibaut Courtois ruilde Chelsea afgelopen zomer in voor een avontuur bij Real Madrid. Tot dusver kende de Rode Duivel geen vlekkeloos seizoensbegin. Real stapelde de nederlagen op en Courtois stond zelfs niet altijd in de ploeg.

Onder Julen Lopetegui begon Keylor Navas als nummer één aan het seizoen. Na afloop van de transferperiode kwam Courtois in de competitie in doel, maar moest hij tijdens Champions Leaguewedstrijden vrede nemen met het statuut van reservedoelman.

Navast kreeg op het Europese toneel steevast de voorkeur op Courtois en het Real Madrid-bestuur leek ook in te stemmen met de keuzes van Lopetegui. Alleen: nu Santiago Solari interim-trainer is bij De Koninklijke, mag Courtois wél keepen in de Champions League.

Solari gehoorzaamt

Volgens Marca werd het Solari door het bestuur van Real Madrid ingefluisterd dat het verstandig zou zijn om Courtois ook in Europa eerste doelman te maken. Onverwacht, maar niet onlogisch gezien de Belg werd gehaald als eerste keus en ook gewoon altijd wil spelen. Solari gehoorzaamde en liet Courtois meteen starten tegen Viktoria Plzen. Navas krijgt nu mogelijk nog speelminuten in de beker.

Poll: Moet Courtois altijd eerste doelman zijn bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Viktoria Plzen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024