Real Madrid reageert officieel op geruchten omtrent Neymar

Real Madrid reageert officieel op geruchten omtrent Neymar
Vrijdag 13 juli 2018 - 20:45   I  

Real Madrid heeft vrijdagavond officieel gereageerd op de geruchten omtrent een mogelijke transfer van Neymar. De Champions League-winnaar laat weten niet zinnens te zijn om een bod uit te brengen op de vedette van Paris Saint-Germain.

“Omwille van de aanhoudende berichtgeving over een mogelijke transfer van PSG-speler Neymar naar onze onze club, wil Real Madrid benadrukken dat het niet van plan is om een bod uit te brengen op de speler in kwestie”, klinkt het in een officiële boodschap op de webstek van De Koninklijke.

“De relatie tussen Real Madrid en PSG is uitstekend. Mocht Real Madrid op een gegeven moment geïnteresseerd zijn in een speler van PSG, dan zal die club dat als eerste weten”, klinkt het verder nog.

Weg vrij voor Hazard?

Het is de tweede keer in amper een week tijd dat Real Madrid via zijn officiële kanalen laat weten dat het niet van plan is om een bod uit te brengen op een speler. Eerder liet de Spaanse topclub al verstaan dat het niet zinnens is om Kylian Mbappé – eveneens een speler van PSG – binnen te halen.

Door deze ontwikkelingen heeft het er steeds meer van weg dat Real Madrid straks voor Eden Hazard wil gaan. De Rode Duivel lag in de weegschaal met Neymar en Mbappé. Aangezien Real die twee spelers niét gaat halen, zou de weg naar Madrid nu wel eens vrij kunnen zijn voor Hazard.

Poll: Zou jij Neymar graag bij Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024