‘Real Madrid reserveert 372 (!) miljoen voor opvolger van Ronaldo’

‘Real Madrid reserveert 372 (!) miljoen voor opvolger van Ronaldo’
Donderdag 13 september 2018 - 15:45   I  

Real Madrid deed tijdens de voorbije transferperiode geen gekke dingen. Het verkocht met Cristiano Ronaldo (33) zijn absolute vedette aan Juventus, maar een vervanger voor de Portugees werd niet gehaald. Het kadert in de tactiek van het Real-bestuur.

Voorzitter Florentino Perez en co wilden geen verkeerde beslissing nemen en gingen daarom niet overhaast te werk. Mede doordat spelers als Neymar en Kylian Mbappé (beiden Paris Saint-Germain) niet beschikbaar waren en het prijskaartje van Eden Hazard aan de hoge kant was, besliste Real Madrid uiteindelijk om geen opvolger voor Ronaldo aan te trekken.

372 (!) miljoen

Tijdens één van de volgende transferperiodes wil De Koninklijke de geldbeugel wél opentrekken. De Spaanse krant AS meldt dat Real Madrid een astronomisch bedrag van 372 miljoen euro heeft gereserveerd om een opvolger voor Ronaldo in huis te halen.

Dat bedrag spaarde Real tijdens de voorbije jaren, onder meer dankzij drie opeenvolgende eindzeges in de Champions League en enkele uitgaande transfers, bij elkaar. Is het niet in januari, dan volgende zomer. Maar één ding is zeker: Real Madrid zal hoe dan ook een grote naam aan zijn selectie toevoegen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Paris Saint-Germain  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024