'Real schakelt over op plan B en haalt niet Neymar, maar wel deze ster'

'Real schakelt over op plan B en haalt niet Neymar, maar wel deze ster'
Dinsdag 15 mei 2018 - 16:24   I  

Bij Real Madrid dromen ze nu al maanden van een samenwerking met Neymar, maar de Braziliaanse lijkt ook volgend seizoen gewoon bij Paris Saint-Germain te voetballen. En dus moet Real-voorzitter Florentino Perez het geweer van schouder veranderen. Perez is alvast overgeschakeld op zijn plan B.

Dat plan B luistert naar de naam... Mohamed Salah. De Egyptische vleugelaanvaller maakt al een heel seizoen lang het mooie weer bij Liverpool'>Liverpool en speelde zich op die manier in de kijker bij enkele grote clubs. Nu is gebleken dat PSG niet van plan is om Neymar komende zomer alweer te laten gaan, zal Real Madrid vol voor Salah gaan. Dat meldt Don Balon.

Of Liverpool'>Liverpool, dat het in de finale trouwens opneemt tegen Real Madrid, van plan is om Salah zomaar te laten is iets anders... Onlangs lieten de Engelsen al weten dat ze hun topscorer zelfs niet voor 230 miljoen euro van de hand willen doen. Als Perez de Egyptenaar volgend seizoen aan Cristiano Ronaldo wil koppelen, zal hij dus met een enorm bod op de proppen moeten komen.

Poll: Kan Real Madrid Salah strikken volgens jou?

TAGS  I  Salah  I  Liverpool  I  Liverpool  I  Real Madrid

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024