Renard komt met update over transfer van Ochoa naar Napoli

Renard komt met update over transfer van Ochoa naar Napoli
Maandag 06 augustus 2018 - 22:55   I  

Standard kon afgelopen weekend niet winnen op het veld van Waasland-Beveren. Preud'homme heeft zijn ploeg nog niet helemaal kunnen lanceren, maar het vergt uiteraard wat tijd om zijn ploeg helemaal op de rails te krijgen.

Toch moet Standard deze week al meteen belangrijke wedstrijd spelen tegen Ajax. Als het de Champions League wil halen, dan moeten de Luikenaars wel voorbij de Amsterdammers en dat is geen eenvoudige opdracht. Ajax speelt momenteel erg goed.

Standard hoopt dat het in die dubbele confrontatie kan rekenen op Guillermo Ochoa. De Mexicaanse doelman mag in principe weg bij Standard, maar dit zou wel een heel slecht moment. Zeker omdat Standard voorlopig nog geen vervanger heeft gevonden. Toch wil Napoli doordrukken voor de doelman.

Uitleenbeurt mét aankoopoptie

HLN weet nu dat een transfer in de maak is, maar dat er wel een kink in de kabel zit. Napoli wil hem huren mét aankoopoptie, terwijl Standard hem gewoon wil verkopen. "In Napels zijn ze er zeker van: Guillermo Ochoa wordt nog deze zomer de nieuwe doelman van de Italiaanse topclub. Zij zijn door de blessure van Alex Meret op zoek naar een vervanger. De verwachting is dat ze de komende weken de forcing gaan voeren om de Mexicaan los te weken bij Standard. Napels zou hem willen huren met aankoopoptie, iets waar Standard niet echt voor te vinden is. Als hij vertrekt, zal het wellicht gaan om een definitieve transfer."

Update 06/08 22:55

Renard heeft in de Italiaanse media gereageerd op een transfer van Ochoa naar Napoli. Standard heeft volgens hem wel oren naar een transfer, maar niet vooraleer Standard de dubbele confrontatie tegen Ajax heeft afgewerkt. Bovendien willen ze hem wel degelijk verkopen en dus niet verhuren.

"Ochoa is een belangrijke speler van Standard. We staan vlak voor een belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Ajax en daarom is een transfer op dit moment niet het belangrijkste voor ons. Er zijn de laatste tijd meerdere contacten geweest tussen Standard en Napoli, maar we lenen Ochoa niet uit. We laten Guillermo enkel op permanente basis vertrekken."

TAGS  I  Standard  I  Napoli

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024