Roberto Martinez komt met belangrijk nieuws over blessure Eden Hazard

Roberto Martinez komt met belangrijk nieuws over blessure Eden Hazard
Dinsdag 12 juni 2018 - 09:35   I  

Eden Hazard was gisteren uitstekend. Dribbelaar Hazard was de beste man op het veld en deed gisteren enkele Costa Ricanen lijken op trainingskegels. Tot hij na een tik van het veld moest, al hinkend. Iets wat we zo vlak voor het WK écht niet willen zien.

Roberto Martinez had na de wedstrijd gelukkig geruststellend nieuws. "Hij is oké. Eden had een trap tegen zijn been gekregen, maar niets om ons zorgen over te maken", stelde de bondscoach na de wedstrijd gerust volgens Het Laatste Nieuws.

De Spanjaard was trouwens in de wolken met de knalprestatie van Hazard. "Ik heb echt genoten van zijn prestatie. In een iets centralere rol dan anders, maar daar kon hij draaien en dribbelde hoe hij wilde. Costa Rica beschikt over een ervaren driemansdefensie om dat centrum af te sluiten, maar Eden was majestueus in zijn rol. Hij oogt scherp, sterk, fit om de uitdaging aan te gaan."

Blij met de reactie

De Belgen kwamen wel op achterstand, maar de bondscoach was erg blij met de reactie van zijn team. "De manier waarop we reageerden na die 0-1, want het was de eerste keer in deze voorbereiding dat we op achterstand kwamen. It was a good test. Om te zien of we een ploeg hebben die op zo'n moment excuses zoekt of zich aan elkaar optrekt en beter wil doen. Het tempo en de intensiteit gingen ineens omhoog - dat gaf me een goed gevoel. Ik zag een ploeg die zijn verantwoordelijkheid nam. Zonder ook maar enige twijfel. We toonden ons krachtig."

Poll: Moeten spelers als Hazard beter beschermd worden door de ref?

TAGS  I  Martinez  I  Hazard  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024