Roberto Martinez komt met opvallend nieuws over contractverlenging

Roberto Martinez komt met opvallend nieuws over contractverlenging
Zaterdag 09 juni 2018 - 13:15   I  

Roberto Martinez stond de afgelopen weken in het oog van de storm toen hij Radja Nainggolan niet mee bleek te nemen naar het WK. Inmiddels is die storm al wat gaan liggen en is het uitkijken naar de start van het WK. Ook na het WK staat Martinez normaal gezien aan het roer van de nationale ploeg.

Martinez verlengde zijn contract onlangs nog en dat was ook voor de Spanjaard een verrassing. Zo vertelt de Spanjaard in Le Soir. Normaal was het de bedoeling om er na 2 jaar de brui aan te geven, maar het leven en het werken in België bevalt hem een pak beter dan verwacht.

“In mijn hoofd had in me bij mijn aanstelling geëngageerd voor twee seizoenen. Ik dacht dat het werk bij  een nationale ploeg minder boeiend zou zijn dan bij een club. Mijn bedoeling was om met de Rode Duivels de kwalificatie voor het WK af te dwingen en om daarna ook naar Rusland te trekken. Maar ik heb meer interesse gekregen voor de jeugd en de mogelijkheid om de toekomst voor te bereiden. Toen de kans zich voordeed om twee jaar langer met de Rode Duivels te werken, dacht ik dat het een goede zaak zou zijn voor de nationale ploeg dat ik mijn werk zou voortzetten. De voetbalbond is zelf met het voorstel op de proppen gekomen en ik wilde ook doorgaan", aldus Martinez in Le Soir.

Poll: Is zijn contractverlenging een goede zaak?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024