Rode Duivel is duidelijk: "Dit wordt niet mijn laatste WK"

Rode Duivel is duidelijk:
Vrijdag 18 mei 2018 - 10:15   I  

De Rode Duivels stappen binnenkort op het vliegtuig richting Rusland. Voor een paar Rode Duivels misschien wel de laatste kans om een WK mee te maken, want heel wat spelers worden toch een dagje ouder.

Axel Witsel denkt nog lang niet aan stoppen. Binnen 4 jaar is hij er 33 en ook dan ziet hij zichzelf nog in de ploeg staan. Of toch op z'n minst in de kern. "Maar het wordt niet mijn laatste kans. Mijn voorlaatste! Over vier jaar ben ik 33 jaar", aldus Witsel in Het Belang van Limburg.

Witsel gelooft trouwens ook echt in de kansen van de Rode Duivels, al beseft hij dat het moeilijk zal worden. België kan al snel een topland treffen en dan wordt het een dubbeltje op zijn kant. "Als je wereldkampioen wil worden, moet je toch een keer voorbij zulke landen. Vooral de Duitsers staan er elk tornooi, maar we zijn echt wel in staat om er een keer tegen te winnen. We hebben ook veel topspelers in topcompetities. Eenmaal in de kwartfinales is het veelal de mentale sterkte die het verschil maakt. In voetbal is ook alles mogelijk."

Poll: Moet Witsel volgens jou altijd in de basis staan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Witsel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024