Rode Duivel Kevin De Bruyne wil iets kwijt over zijn vrouw Michèle

Rode Duivel Kevin De Bruyne wil iets kwijt over zijn vrouw Michèle
Zaterdag 09 juni 2018 - 10:15   I  

Kevin De Bruyne moet de Rode Duivels in Rusland naar een hoger niveau tillen. Bij Manchester City zet hij de lijnen op majestatische wijze uit, maar bij de nationale ploeg lukt dat voorlopig niet. De Bruyne is steeds kritisch en zal zelf ook wel weten dat hij beter kan.

Na een slopend seizoen moet De Bruyne nu ook nog eens naar Rusland, maar de middenvelder van Manchester City is er klaar voor. Hij heeft er alles aan gedaan om in goede vorm het vliegtuig op te stappen en ook zijn trainer, Pep Guardiola, deed zijn duit in het zakje.

 “Ik ben fysiek in orde, want heb veel vrije dagen gehad in de laatste maanden. Dat is de filosofie van Pep. Hij geeft ons vaak vrij, want hoewel we fysiek dan misschien wel in orde zijn, hebben we daar mentaal wel nood aan", aldus De Bruyne volgens Het Nieuwsblad.

Geen vrouw en kind

De vrouwen zijn dit WK wel welkom in het hotel, maar de vrouw van De Bruyne, Michèle, zal niet langskomen. Een beslissing die ze voor zoontje Mason wel moesten nemen. "Ik heb mijn redenen waarom mijn vrouw niet komt. Het is niet gemakkelijk om met een kind van twee alles te regelen om twee dagen naar Rusland te komen.”

Poll: Zal De Bruyne knallen op het WK?

TAGS  I  De Bruyne  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024