Rode Duivel kijkt zijn ogen uit: "Dit is fenomenaal, wat een niveau!"

Rode Duivel kijkt zijn ogen uit:
Maandag 10 september 2018 - 08:00   I   door Redactie

Birger Verstraete maakt de tijd van zijn leven mee als voetballer bij de Rode Duivels. Het tempo ligt een pak hoger dan bij AA Gent en de middenvelder leert bijzonder veel bij.

"Fantastisch gevoel om in deze generatie te worden geselecteerd en met de op één na beste landenploeg ter wereld te mogen meedoen”, zegt hij glunderend in Het Nieuwsblad. “Dit is fenomenaal. Ik zie die mannen alleen maar op tv in de Premier League. Het zijn uitstekende voetballers, maar heel gewone jongens. Alle debutanten zijn fantastisch opgevangen."

"Neem Axel Witsel, die geeft mij spontaan tips. We spelen op dezelfde positie. Opendraaien in sommige posities, dat groter doen om jezelf meer ruimte te geven... Ik kijk veel en pik veel van hem op. Hij moet dat allemaal niet doen, maar doet het toch. Dat vind ik wel knap. Ik ga hier veel bijgeleerd hebben. Het is een niveau dat ik nog nooit heb meegemaakt. Het tempo is fenomenaal, maar na twee dagen heb ik dat toch opgepikt. Ik denk nu sneller, ga erin mee. Ik word hier beter.”

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024