Rode Duivel verrast: "Ik ben volledig afhankelijk van Mertens, Lukaku of Hazard"

Rode Duivel verrast:
Dinsdag 11 september 2018 - 17:20   I  

De Rode Duivels beginnen na het WK aan een nieuw avontuur. De Belgen hebben van de Nations League een nieuw doel gemaakt. Geen opstapje richting het EK dus, maar wel een prijs die het derde beste land ter wereld in de wacht wil slepen.

Wie nog grote ogen gooide op het WK was Thomas Meunier. Het was dan ook een gigantische aderlating dat we hem moesten missen tegen Frankrijk, maar zelf wil hij zijn aandeel niet opblazen. Volgens hem is hij vooral een dragende speler, die afhankelijk is van de spelers voor hem.

"We kunnen niet twijfelen over mijn meerwaarde, maar ik ben een verdediger. Het defensieve blok is dan ook erg belangrijk voor mij en mijn prestaties moeten vergeleken worden met die van mijn medespelers. Als zij 100% zijn, dan ben ik dat ook. Ik ben volledig afhankelijk van Mertens, Hazard of Lukaku. Als zij met de handrem op spelen, dan loop ook ik verloren. En je weet dat dat kan gebeuren vlak voor een groot tornooi", verklaarde hij zijn mindere prestaties voor het WK nog in La Capitale.

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024