Ronaldo daagde hem keihard uit, zó reageert Simeone nu

Ronaldo daagde hem keihard uit, zó reageert Simeone nu
Woensdag 13 maart 2019 - 18:30   I   door Redactie

Juventus plaatste zich dinsdagavond voor de kwartfinales van de Champions League, na een hattrick van Cristiano Ronaldo. Na de match imiteerde de Portugese superster Atletico-Trainer Diego Simeone.

Na het laatste fluitsignaal maakte Ronaldo het ‘Cojones’-gebaar dat Simeone na de heenmatch in Madrid maakte. Een originele manier om Simeone op zijn plaats te zetten, al bleef de Argentijn er opvallend rustig onder. “Cristiano Ronaldo is de beste speler in de wereld. Iedereen weet dat hij er staat op grote momenten en het verschil kan maken”, klonk het bij The Mirror.

“Wat Ronaldo deed na de match? Ach… Wellicht heeft hij gezien hoe ik dat deed in het Wanda Metropolitano. Ik veronderstel dat hij, net als ik toen, zijn karakter wilde tonen”, bleef Simeone wederom ijzig kalm.

"Juventus is een verdiende kwartfinalist"

Waarna de coach van Atlético een pluim op de hoed stak van Juventus. “Juventus speelde beter. We kregen voor rust een goede kans met die kopbal van Morata, maar voor het overige niet echt. Juventus bleef maar drukken, dus moesten we wel verdedigen.”

“Ik moet Juventus feliciteren, want ze hebben heel goed aangevallen. Ze verdienden de overwinning. We hebben fouten gemaakt, dat geef ik toe. Na rust speelden we beter, maar Juventus speelde zoals wij dat in de heenmatch deden. Juventus is een verdiende kwartfinalist”, besloot Simeone.

Poll: Vind jij het kunnen dat Ronaldo Simeone imiteerde?

TAGS  I  Juventus  I  Atlético Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024