‘Ronaldo furieus na 'belachelijk' aanbod Real Madrid, dit is CR7 van plan’

‘Ronaldo furieus na 'belachelijk' aanbod Real Madrid, dit is CR7 van plan’
Maandag 11 juni 2018 - 12:35   I  

Cristiano Ronaldo bereidt zich momenteel met de nationale ploeg van Portugal voor op het WK in Rusland. Komende vrijdag nemen CR7 en zijn ploegmakkers het in Groep B al meteen op tegen Spanje. Toch heeft Ronaldo ook zorgen…

De 33-jarige aanvaller lijkt immers meer en meer af te stevenen op een breuk met zijn huidige werkgever Real Madrid. Volgens de Spaanse krant Marca is het ondertussen onvermijdelijk geworden dat Real en Ronaldo straks uiteen zullen gaan.

De reden voor de nakende breuk is duidelijk. Ronaldo, die in november 2016 voor het laatst bijtekende bij Real Madrid, wil meer verdienen. Momenteel moet de Portugees het stellen met een weekloon 420.000 euro per week, terwijl Lionel Messi (570.000 euro per week) en Neymar (615.000 euro per week) een pak meer verdienen.

Ronaldo furieus

Real-voorzitter Florentino Perez beloofde Ronaldo al meermaals een loonsverhoging, maar die kwam er tot op heden niet. Volgens Marca deed Real Madrid zijn absolute ster nu toch een nieuw aanbod, maar dat zou door Ronaldo zijn weggelachen. Meer zelfs: CR7 zou furieus zijn omwille van het belachelijke aanbod van het bestuur.

Voor Ronaldo zou het ondertussen wel duidelijk zijn: hij wil Real Madrid verlaten en naar een andere topclub waar hij wél waardering (lees: een vet contract) krijgt. Enkele Europese grootmachten, waaronder Manchester United, Paris Saint-Germain en Juventus houden de situatie van Ronaldo alvast in de gaten.

Poll: Zal Ronaldo effectief vertrekken bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  PSG  I  Juventus  I  Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024