“Ronaldo gaat het heel moeilijk hebben bij Juve. Dat hoop ik toch”

“Ronaldo gaat het heel moeilijk hebben bij Juve. Dat hoop ik toch”
Maandag 10 september 2018 - 12:50   I  

Cristiano Ronaldo ruilde Real Madrid deze zomer in voor Juventus. In de Serie A loopt het vooralsnog niet van een leien dakje voor de 33-jarige Portugees. Volgens Raul Albiol, ex-ploegmaat van CR7 bij Real en tegenwoordig speler van Napoli, zal Ronaldo het nog moeilijk krijgen.

“Het klopt dat het Italiaanse voetbal tactischer en verdedigender is. Bovendien is het ook nog eens erg fysiek. Je moet dan ook weten hoe je hier moet spelen”, vertelt Albiol aan de Spaanse krant AS.

Volgens Albio zal Ronaldo het dit seizoen niet gemakkelijk krijgen. “Cristiano is een geweldige speler met uitzonderlijke kwaliteiten. Maar in Italië gaat het een pak moeilijker worden om veertig doelpunten te maken. Bovendien hoop ik ook gewoon dat Cristiano dit seizoen geen veertig doelpunten maakt. Dat zou goed zijn voor Juventus, maar niet zo goed voor Napoli.”

Duizelingwekkende cijfers

Toch houdt Albiol er rekening mee dat CR7 straks ontploft. “Bij Real kwa hij vorig seizoen ook traag op gang. Hij scoorde niet vaak in het begin, maar sloot het seizoen wel opnieuw af met duizelingwekkende cijfers.”

TAGS  I  Juventus  I  Napoli  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024