'Sander Berge staat jaar na vertrek bij KRC Genk voor sensationele transfer'

'Sander Berge staat jaar na vertrek bij KRC Genk voor sensationele transfer'
Woensdag 24 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Sander Berge (23) trok in januari van vorig jaar de deur bij KRC Genk achter zich dicht. De Noorse middenvelder ging zijn geluk beproeven bij Sheffield United. Daar heeft Berge, ondanks een blessure, zodanig veel indruk gemaakt dat hij nu alweer voor een nieuwe transfer staat.

Diverse Britse media melden dat de 23-jarige Berge op weg is naar Liverpool. Bij de regerende landskampioen zien ze in Berge de ideale opvolger voor Georginio Wijnaldum. Die is straks einde contract en zal andere oorden opzoeken. Wijnaldum zou voor een overstap naar Barcelona staan.

Berge ligt al sinds december van vorig jaar in de lappenmand met een peesblessure, maar desondanks mag de ex-speler van KRC Genk zich dus opmaken voor een straffe transfer. Liverpool zou bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor Berge, die iets meer dan een jaar geleden nog voor 26 miljoen euro naar Sheffield verkaste.

Klopp is overtuigd

Trainer Jürgen Klopp is alleszins overtuigd van Berge zijn kunnen. De Duitse trainer gelooft dat Berge een ideale aanwinst zou zijn voor het huidige Liverpool-middenveld. Naast Liverpool aast ook Aston Villa op de Noor.

Volgens Transfermarkt is Berge momenteel 18 miljoen euro waard. Sheffield, dat straks zal degraderen naar de tweede klasse, hoopt op een transfersom van om en bij de 30 miljoen.

TAGS  I  Liverpool  I  Aston Villa  I  KRC Genk  I  Sheffield United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024