Simon Mignolet gooit transferbom bij Club Brugge: "Ik wil graag terug"

Simon Mignolet gooit transferbom bij Club Brugge:
Dinsdag 14 januari 2020 - 08:30   I   door Redactie

Simon Mignolet lijkt niet van plan om zijn carrière af te sluiten bij Club Brugge. De doelman kondigt in Het Laatste Nieuws aan dat hij graag nog wil terugkeren naar de Premier League.

Mignolet speelt sinds afgelopen zomer bij Club Brugge. Hij verliet Liverpool omdat hij bij de Reds niet meer aan spelen toekwam. Mignolet is de Premier League echter nog niet vergeten. "Ik ben van jongs af aan altijd fan geweest van de Premier League. 's Zondags tijdens het ontbijt stond 'Mach of the Day' telkens op, terwijl we eitjes of koffiekoeken aan het eten waren", geeft Mignolet mee.

"Vandaar dat ik destijds voor Sunderland heb gekozen en niet voor PSV. Ik wilde absoluut naar de Premier League - ik mocht het niet gedroomd hebben dat die trein maar één keer in mijn leven zou gepasseerd zijn. Mocht die trein nu nog eens voorbijkomen, moet het wel de juiste wagon zijn waar ik opspring. Het mag niet de trein zijn die me doet vertragen in mijn carrière", aldus de Rode Duivel in Het Laatste Nieuws.

Absoluut een optie

Het is Mignolet echter wel menens. "De Premier League blijft sowieso de competitie waar ik het meest naar opkijk. De moeilijkste ook die er is voor een doelman. Mocht de kans zich dus opnieuw aandienen - en alles klopt met Club en privé - dan ga ik er zeker over nadenken", klinkt het.

Poll: Hoop jij dat Mignolet bij Club Brugge blijft?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024