Simons kondigt groot nieuws aan, moet Club Brugge zich zorgen maken?

Simons kondigt groot nieuws aan, moet Club Brugge zich zorgen maken?
Zondag 16 september 2018 - 10:27   I  

Timmy Simons (41) hield het na het afgelopen seizoen voor bekeken als voetballer, maar tegenwoordig is hij actiever dan ooit. Simons is assistent-trainer van Ivan Leko, is co-commentator bij wedstrijden en richt zich nu ook meer dan ooit op het veldrijden.

Zondagvoormiddag raakte immers bekend dat Simons een nieuwe veldritploeg uit de grond heeft gestampt. Simons stelde in Geraardsbergen, waar de eerste cross van het seizoen doorgaat, zijn nieuwe ploeg Creafin-Tüv Süd voor.

Simons zat via het immokantoor Vastgoedservice – hij is er voor 50% aandeelhouder – al in het veldritcircuit, maar nu wordt hij de grote baas bij het gloednieuwe Creafin-Tüv Süd. Hij zal meer op de voorgrond treden.

Wat met Club Brugge?

Of dat effect zal hebben op de taken die hij uitvoert bij Club Brugge, is momenteel nog niet geweten. Simons is in het Jan Breydelstadion fulltime aan de slag als T3 en zijn werk wordt er zeer naar waarde geschat. Niet zo lang geleden wilde Roberto Martinez de gewezen middenvelder nog naar de Rode Duivels halen als assistent, maar dat hield Club tegen.

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024