Slecht nieuws voor Anderlecht: 'Sterkhouder mogelijk hele tijd out'

Slecht nieuws voor Anderlecht: 'Sterkhouder mogelijk hele tijd out'
Vrijdag 08 juni 2018 - 10:14   I  

Het WK in Rusland staat voor de deur, maar heel wat spelers uit de Jupiler Pro League moeten zich over iets meer dan een week alweer op het trainingsveld melden. RSC Anderlecht hervat de trainingen op 18 juni, maar moet mogelijk één van zijn sterkhouders missen.

Zo is de kans reëel dat Kenny Saief een tijdje in de lappenmand ligt. Het Laatste Nieuws weet dat de linksmidden gisteren (donderdag, nvdr.) het trainingskamp van de nationale ploeg van de Verenigde Staten moest verlaten met een beenblessure.

Er zijn meer onderzoeken nodig om de ernst van de kwetsuur te bepalen, maar het is onzeker of hij de voorbereiding met Anderlecht haalt. Opmerkelijk: vorig jaar liep Saief een liesblessure op bij Team USA, waardoor hij de Gold Cup en de seizoensstart met AA Gent miste.

Belangrijke schakel

Anderlecht huurde Saief sinds januari van Gent en lichtte onlangs de aankoopoptie in het huurcontract van de 24-jarige Israëlische Amerikaan. Hij is een belangrijke schakel in het elftal van Hein Vanhaezebrouck, die Saief eerder ook bij Gent onder zijn hoede had.

Poll: Is Saief vervangbaar?

TAGS  I  Saief  I  Anderlecht  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024