Slecht nieuws voor RSCA: 'Coucke en Devroe zien toptransfer uiteenspatten'

Slecht nieuws voor RSCA: 'Coucke en Devroe zien toptransfer uiteenspatten'
Woensdag 13 juni 2018 - 06:05   I  

RSC Anderlecht realiseerde tijdens de voorbije weken al tal van transfers, maar nu dreigt het ook naast één van zijn belangrijkste targets te grijpen. Zo is de kans heel groot dat Matz Sels niét definitief naar paars-wit zal verhuizen.

Het Nieuwsblad meldt dat er geen deal tussen Anderlecht en Newcastle United uit de bus zal komen. “Zoals het er nu voorstaat, wordt Didillon eerste keeper. RSCA vindt geen akkoord met Newcastle over Matz Sels (26) omdat het - volgens Engelse bronnen - niet meer dan 2 miljoen biedt. 'The Magpies' gaan er nu van uit dat Sels niet naar Anderlecht gaat”, klinkt het in de krant.

Akkoord met Sels, maar toch geen transfer

Met Sels is Anderlecht er al een tijdje uit, maar de toptransfer lijkt niet tot stand te komen. "Anderlecht heeft met Matz Sels al weken een persoonlijk akkoord voor 5 seizoenen en na een jaartje huur wil de keeper graag een ­definitieve transfer. Liefst van al start hij de voorbereiding volgende week maandag bij de Brusselaars."

"Momenteel zal dat niet gebeuren. Newcastle betaalde in 2016 zo'n 6 miljoen voor Sels aan Gent en wil toch een stuk recupereren. Maar nu de Antwerpenaar niet in de WK-selectie zit, wil paars-wit zijn bod van 2 miljoen niet verhogen en volgens Engelse media is Newcastle not amused. Als niemand nog een inspanning levert, springt de transfer-Sels af", klinkt het nog in de krant.

 

 

Poll: Zou jij Sels alsnog graag naar Anderlecht zien verhuizen?

TAGS  I  Devroe  I  Sels  I  Newcastle United  I  Anderlecht  I  Coucke

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024