'Standard dreigt sterkhouder verrassend te verliezen met bod van 8 miljoen'

'Standard dreigt sterkhouder verrassend te verliezen met bod van 8 miljoen'
Dinsdag 12 juni 2018 - 07:00   I  

Standard begint vol verwachtingen aan het nieuwe seizoen. Preud'homme moet Standard naar nieuwe successen leiden, maar daarvoor heeft hij wel het nodige spelersmateriaal nodig. Daar maakt Bruno Venanzi dan ook werk van nu.

Toch moeten ze in Luik oppassen dat enkele sterkhouders niet vertrekken. De interesse in Edmilson Junior is al een tijdje gekend, maar nu zou ook Gojko Cimirot (25) een verrassende transfer kunnen maken. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Standard een bod van maar liefst 8 milljoen euro binnenkreeg.

"Acht miljoen euro. Dat bedrag wilde het Saoedische Al Ahli neerleggen voor Standard-middenvelder Gojko Cimirot. Maar de Bosnische international mag niet vertrekken van het Luikse bestuur." Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Standard moet dus ook vrezen voor het vertrek van de middenvelder.

Lucratieve deal

Cimirot kwam afgelopen winterperiode nog maar naar Luik voor 2,5 miljoen. Standard kan dus een gouden zaak doen, financieel dan. Iets wat trouwens ook voor de speler zelf geldt. "Tijdens de winterstop legden de Rouches 2,5 miljoen op tafel voor Cimirot, die indruk maakte in zijn eerste maanden op Sclessin. Hij zou om en bij de twee miljoen euro per jaar kunnen verdienen in Saoedi-Arabië. "

Poll: Moet Standard Cimirot voor dat bedrag laten gaan?

TAGS  I  Standard  I  Cimirot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024