'Standard zet alles op alles, maar dit is het transferplan van Edmilson'

'Standard zet alles op alles, maar dit is het transferplan van Edmilson'
Donderdag 17 mei 2018 - 19:45   I  

Speelt Junior Edmilson ook volgend seizoen nog bij Standard? Het is dé vraag die dezer dagen op de lippen van zowat iedere supporter van 'De Rouches' brandt. De vleugelaanvaller was tijdens de play-offs één van de beste spelers op de Belgische velden en dat is ook een pak andere clubs opgevallen.

Volgens Het Laatste Nieuws doet het Standard-bestuur momenteel zijn uiterste best om Edmilson, die nog tot de zomer van 2019 onder contract ligt op Sclessin, langer bij de club te houden. Geen eenvoudige opdracht, zo is al gebleken. 

"De flankaanvaller ontplofte helemaal in play-off 1. De interesse was voordien al groot - hij is in juni volgend jaar einde contract - en is alleen maar toegenomen. Edmilson is mentaal sterker geworden. Hij koppelt frivoliteit nu ook aan efficiëntie. Bij Standard gaan ze de komende weken alvast alles op alles zetten om Edmilson langer aan zich te binden. Zij hebben de flankaanvaller een verbeterd contractvoorstel gedaan. De onderhandelingen zijn bezig. Maar Edmilson droomt van een stap hogerop. Bij voorkeur de Primera División. Kan Standard hem overtuigen?", zo staat er te lezen in de krant.

Vertrek naar Nederland?

Eerder deze week lekte uit dat de Nederlandse kampioen PSV een boontje heeft voor EdmilsonDe Lampenclub zou bij een vertrek van goudhaantje Hirving Lozano alles op alles zetten om Edmilson weg te halen uit Luik. Als Belgische topclubs als Club Brugge en Anderlecht nog van een samenwerking met de Braziliaanse Belg dromen, moeten ze dan ook vaart maken.

"Na het seizoen ga ik praten met de club", zei Edmilson een paar weken geleden nog in HLN. "Maar ik wil in de grootste competities ter wereld voetballen. Bij een ploeg die Champions League speelt." Wij zijn alvast benieuwd waar Edmilson volgend seizoen zal spelen.

Poll: Speelt Edmilson volgend seizoen nog bij Standard?

TAGS  I  Edmilson  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  PSV

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024