'Sterkhouder Club Brugge flirt plots wel heel nadrukkelijk met mooie transfer'

'Sterkhouder Club Brugge flirt plots wel heel nadrukkelijk met mooie transfer'
Zaterdag 09 juni 2018 - 11:40   I  

Club Brugge heeft een geweldig seizoen achter de rug en dat heeft de spelers geen windeieren gelegd. De jongens die blijven mogen zich voorbereiden op Champions League-voetbal. De andere jongens mogen zich klaarmaken voor een leuke transfer.

Een van die jongens die misschien wel eens kan vertrekken is Wesley Moraes. De jonge Braziliaanse spits werd onlangs nog verkozen tot 'Rookie of the Year' en dat hebben ze in het buitenland ook opgemerkt. Zo zou Lazio zich nu wel willen versterken met de stevige spits.

Een transfer die Wesley volgens zijn manager wel ziet zitten. "Na 2,5 seizoenen in België is het tijd om in belangrijkere compeitties te gaan voetballen", vertelt Paulo Nehmy volgens Football Italia. "Lazio is een mooie club in een van de belangrijkste voetballanden ter wereld. Ik kan nog niet al te veel details geven en ik kan enkel spreken voor mijn speler. Hij weet dat Lazio geïnteresseerd is en houdt van het idee om in Rome te voetballen. We zijn er wel vrij zeker van dat een deal mogelijk is."

 

Poll: Is Wesley klaar voor de Serie A?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wesley  I  Lazio

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024