Sterkhouders kunnen Standard de titel bezorgen: "Weinig tegen te beginnen"

Sterkhouders kunnen Standard de titel bezorgen:
Dinsdag 09 oktober 2018 - 10:57   I  

Standard pakte tegen Club Brugge bij momenten uit met wervelend voetbal. Michel Preud'homme krijgt zijn ploeg stilaan op de rails en Standard wordt een serieuze kandidaat voor de titel genoemd. Als Standard de titel wil pakken, zullen er verschillende sterkhouders dit niveau moeten aanhouden.

Het Nieuwsblad zag hoe Standard uitblonk tegen Club Brugge en oordelde dat de prestatie van De Rouches de strafste was die we dit jaar al te zien kregen op de Belgische voetbalvelden. Het totaalvoetbal van Preud'homme was indrukwekkend, maar de krant meldt wel dat als Standard de titel wil pakken, het vooral van verschillende sleutelspelers zal afhangen, die zich allemaal tot kampioenenmakers kunnen kronen.

"Ze hebben er wel enkelen. Zondag schitterden er daar vier tegelijkvan: Razvan Marin Moussa Djenepo, Mehdi Carcela en Paul-José Mpoku. Als dat gebeurt, is er op Belgisch niveau maar heel weinig tegen te beginnen. Maxime Lestienne en Obbi Oulare staan dan nog eens geblesseerd aan de kant. Als zij erin zouden slagen hun beste niveau te halen, dan wordt het nog meer feest", aldus Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024